Informacije za putnike vezano uz COVID 19 →

easyJet proširuje mrežu letova iz Zadra

easyJet proširuje mrežu letova iz Zadra
  • Nakon obavijesti u prosincu o svojem prvu letu iz Zadra za Zračnu luku Milano Malpensa, easyJet uvodi novu liniju iz Zadra za London Luton.
  • easyJet planira prevesti približno 1 milijun putnika na linijama za Hrvatsku tijekom 2017. g.

easyJet, vodeći europski zrakoplovni prijevoznik, danas je objavio svoju ekspanziju na Zračnoj luci Zadar, četvrtoj na kojoj posluje u Hrvatskoj, a preko koje će Zadar putem Zračne luke London Luton biti povezan s glavnim gradom Ujedinjenog Kraljevstva. Karte su dostupne za prodaju na web stranici easyjet.com te putem mobilne aplikacije easyJet-a i globalnog distribucijskog sustava.

Od danas putnici iz Hrvatske koji koriste Zadar kao polazišnu zračnu luku mogu kupiti svoje karte po fantastičnim cijenama kako bi stigli u London, neovisno o tome da li putuju poslovno ili turistički. Zračna luka London Luton je odlično povezana sa središtem Londona direktnim vlakom koji do stanica u centru Londona kao što su Blackfairs, City Thameslin, Farringdon i St. Pancras vozi manje od 30 minuta.

Dimitris Schoinas, Senior Route Manager iz easyJeta navodi:

Izuzetno nam je drago što danas možemo objaviti uvođenje nove linije iz Zadra za nadolazeće ljeto nakon što smo nedavno predstavili naš prvi let iz Zadra, i to za Milano Malpensa s kojim smo proširili ponudu za putnike iz Hrvatske.

easyjet je ustrajan u namjeri da putovanje učini jednostavnim i pristupačnim za svakoga, a svake sezone odlučujemo gdje ćemo uvesti nove linije na temelju iskazanih želja naših putnika koji nam govore gdje žele putovati. Stoga sam siguran će ova nova linija biti vrlo popularna kod britanskih turista.‘

Avioprijevoznik easyJet planira značajno ulagati u Hrvatsku gdje je nedavno predstavio sedam novih linija za zračne luke diljem zemlje, što bi trebalo doprinijeti značajnom povećanju kapaciteta za sljedeću sezonu - čak 23% u odnosu na prošlu godinu. To znači skoro milijun dostupnih mjesta što u konačnici donosi više izbora za letove po povoljnim cijenama kao i više turista u regiji.

easyJet sveukupno nudi 41 liniju iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra prema šest europskih zemalja.

Let iz Zadra za:

Počinje:

Tjedni letovi :

London Luton

27. svibnja 2017.

2 (Sri, Sub)

O easyJet-u

easyJet je vodeći europski avioprijevoznik koji nudi jedinstvenu i dobitnu kombinaciju najbolje mreže destinacija. Uz to povezuje značajne europske zračne luke, s naglašenom vrijednošću za novac i ljubaznom uslugom.

easyJet leti na najpopularnijim europskim rutama, u čemu dominira među ostalim zračnim prijevoznicima. easyJet godišnje preveze preko 73 milijuna putanika, od kojih je 20% poslovnih putnika. Nadalje, u svojoj floti ima preko 250 zrakoplova i leti preko 800 ruta kojima povezuje 130 aerodroma u 31 zemlji. Više od 300 milijuna Europljana živi unutar 1 sata udaljenosti do aerodroma koji opslužuje easyJet.

easyJet je postavio cilj da bude dobar korporativni građanin, zapošljavajući ljude lokalno u 7 zemalja diljem Europe, a sve u skladu s nacionalnim zakonima i sindikatima. Ova aviokompanija podržava velik broj lokalnih dobrotvornih organizacija te ostvaruje korporativno partnerstvo s UNICEF-om koje je prikupilo preko 8 milijuna funti za najranjiviju djecu od osnivanja 2012. godine.

easyJet održivost shvaća ozbiljno, ulaže u najnoviju tehnologiju, djeluje učinkovito i popunjava većinu aviosjedala, što znači da putnik na letu easyJet-a ostavlja 22% manje ugljičnog dioksida nego putnik na tradicionalnim zrakoplovnim kompanijama na istim relacijama.


Arhiva vijesti