JEDNOSTAVAN BOŽIĆNI SHOPPING SA RYANAIR-ovim POKLON VAUČERIMA

UĐITE U NAGRADNO IZVLAČENJE I OSVOJITE 1.000€ VRIJEDAN POKLON VAUČER

Ryanair, omiljeni svjetski avioprijevoznik, danas (16. studenog) poziva ljude da izbjegnu gnjavažu shoppinga koji traje satima u potraži za bezveznim džemperom, čarapama ili ružnim parfemom kojeg nitko neće. Uštedite vrijeme i novac, zgrabite Ryanair-ov božićni poklon vaučer iz udobnosti vašeg doma ili posla i poklonite voljenima nešto vrlo vrijedno, te sudjelujte u nagradnoj igri za osvajanje božićnog poklon vaučera u vrijenosti 1.000€.

Ryanair-ovi božićni poklon vaučeri, čija se vrijednost kreće od 25 €/£, omogućava sretnim korisnicima da odlete na uzbudljivi odmor po njihovom izboru na više od 1.200 Ryanair-ovih niskotarifnih ruta. Vaučeri se mogu jednostavno kupiti na www.ryanair.com

Stephen McNamara iz Ryanair-a:

„Ryanair-ovi poklon vaučeri su bezbolan način da obavite svoj božićni shopping iz udobnosti vlastitog doma. Ovi vaučeri mogu biti kupljeni (otkupljeni) online i omogućiti sretnicima da isplaniraju putovanje u grad po izboru, zimske ili ljetne praznike, te sve to uz prednost Ryanair-ovih garantirano najnižih cijena na više od 1.200 ruta diljem 27 zemalja. Božićni poklon vaučeri su sada dostupni na www.ryanair.com, gdje se kupci također mogu prijaviti za nagradno izvlačenje u kojem mogu osvojiti vaučer u vrijednosti od 1.000€."

Kupci koji kupe Ryanair-ov božićni poklon vaučer mogu unijeti jedinstveni referentni broj vaučera i kontakt nawww.ryanair.com te tako sudjelovati u nagradnom izvlačenju za osvajanje vaučera u vrijednosti 1.000€. Prijave završavaju 17.siječnja 2011. kada će sretni dobitnik biti odabran slučajnim izvlačenjem.

Stephen McNamara
Ryanair Ltd
Tel: +353-1-8121212

Joe Carmody
Edelman
Tel. +353-1-6789333


Arhiva vijesti