Ryanair proslavio 4 milijuna putnika

Ryanair proslavio 4 milijuna putnika

Ryanair, omiljeni europski zrakoplovni prijevoznik, jučer je (6. lipnja) u Zračnoj luci Zadar proslavio 4 milijuna korisnika u Hrvatskoj od početka poslovanja 2006. godine. Četirimilijunta korisnica tvrtke Ryanair putovala je njegovom novom uslugom od Eindhovena do Zadra koja je dio rekordnog ljetnog reda letenja 2019 i koji uključuje nova omiljene destinacije kao što su Berlin, Köln, Dublin, Krakow i Prag.

Raspored Ryanair Croatia S19 uključuje:

  • 2 nove zračne luke: Dubrovnik i Split
  • 5 zračnih luka: Dubrovnik, Pula, Rijeka, Split i Zadar
  • 11 novih linija
  • iz Zadra za/iz Kölna, Eindhovena, Krakowa, Hamburga, Milana, Bergama, Nuremberga, Poznana i Praga
  • iz Dubrovnika i Splita za Dublin
  • iz Pule za Berlin T.
  • 31 je ukupan broj linija
  • 550.000 korisnika

Hrvatski klijenti i posjetitelji sada mogu rezervirati svoje ljetne praznike sve do ožujka 2020., uživajući u još nižim cijenama i poboljšanjima Ryanairove brige o svojim klijentima.

Kako bi proslavili 4 milijuna putnika u Hrvatskoj i rekordnog rasporeda ljeto 2019., Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s cijenama od samo 22,99 eura za putovanja u lipnju, a koja se moraju rezervirati do ponoći u subotu (8. lipnja) i to samo na web stranici Ryanair.com

Ryanairova Olga Pawlonka rekla je:

"Ryanair sa zadovoljstvom slavi 4 milijuna putnika u / iz Hrvatske i rekordan raspored Ljeto 2019. godine.
U sklopu proslave u lipnju, izdajemo sjedala za prodaju iz Hrvatske s cijenom od € 22,99. Ova ponuda je dostupna za rezervaciju do subote u ponoć (8. lipnja). Budući da će se ove nevjerojatno niske cijene brzo rasprodati, korisnici koji ne žele propustiti ovu priliku trebaju se prijaviti na www.ryanair.com ."

Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar rekao je:

“Prošlo je 12 godina otkako je Ryanair počeo letjeti u Zadar. Tada smo imali samo oko 65.000 putnika. Sretan sam što mogu najaviti da će ove godine u zadarskoj zračnoj luci prometovati više od 750.000 putnika. Ryanair je najznačajniji partner u ostvarivanju tog cilja. Vjerujem da će to i ostati i da ćemo u budućnosti zajedno proslaviti još veći broj putnika.”Arhiva vijesti