Ryanair tijekom listopada reže cijene do 40%

REZERVIRAJTE DO UTORKA

Ryanair, svjetska najomiljenija aviokompanija, objavljuje da od ponoći 30. kolovoza reže cijene avionskih karata do 40% na svim linijama i za sva putovanja tijekom listopada. Rezervirajte kartu prije ponoći 02. rujna nawww.ryanair.com

Avionske karte sa 40% popusta uključuju sve takse i pristojbe tako da putnici koji izbjegavaju diskrecijske cijene plaćajući Master Card-om, te putuju samo sa ručnom prtljagom i prethodno napravljenom ukrcajnom kartom, mogu rezervirati kartu online i letjeti za 40% nižu cijenu.

Melisa Corrigan iz Ryanaira je rekla;

„ Samo Ryanair prodaje Europske najjeftinije karte koje nisu opterećene cijenom goriva. Uz to što imamo najjeftinije kate, također osiguravamo i da ćete stići na vrijeme u jednu od preko 1100 linija koje pokrivamo kao i na 160 zračnih luka u koje letimo. Putnici mogu rezervirati svoje karte sa 40% popusta za svakodnevna putovanja u listopadu prije ponoći 02. rujna. Ove kate biti će sigurno ubrzo rasprodane stoga Vas podsjećamo da rezervirate svoje mjesto nawww.ryanair.com prije nego se karte rasprodaju."

Za detaljne informacije molimo kontaktirajte:

Stephen McNamara Joe Carmody

Ryanair Ltd Edelman Ireland

Tel: +353-1-8121212 Tel: +353-1-6789-333


Arhiva vijesti