Servis za zrakoplove generalnog zrakoplovstva u Zračnoj luci Zadar

Zračna luka Zadar uz povećanje broja putnika iz godine u godinu, strateškim investiranjem radi i na proširenju i obogaćivanju svoje ponude.

U novoizgrađenom hangaru po svjetskim standardima na novoj stajanci za generalno zrakoplovstvo u siječnju 2011. godine započeti će sa radom servis za zrakoplove.

Tvrtka Aero Standard d.o.o. pružati će svoje usluge redovnog i izvanrednog održavanja zrakoplova iz novoizgrađenih kapaciteta.

Aero Standard d.o.o. vodeća je tvrtka u Hrvatskoj na tržištu održavanja zrakoplova generalnog zrakoplovstva. Useljenjem u novi hangar u Zračnoj luci Zadar otvara se mogućnost za dobivanje EASA Part 145 certifikata te za uspostavu servisa za poslovne mlazne zrakoplove po europskim standardima.

Otvaranjem ovakvog servisa u zračnoj luci upotpunjuje se ponuda već prije izgrađenog terminala za generalno i poslovno zrakoplovstvo. Operateri zrakoplova dobivaju sigurnost u slučaju iznenadnih kvarova na zrakoplovima te svu stručnu podršku u redovnim operacijama.

Također zbog iskusnih zrakoplovnih tehničara i inžinjera biti će omogućena i kvalitetna podrška i charter i linijskim zrakoplovnim prijevoznicima.

Kao jedina zračna luka u Republici Hrvatskoj sa servisom za zrakoplove generalnog zrakoplovstva želimo ispuniti sva očekivanja naših klijenata i putnika.


Arhiva vijesti