Zračna luka Zadar izdala novu aplikaciju za pametne telefone

Zračna luka Zadar izdala novu aplikaciju za pametne telefone

Zračna luka Zadar (ZAD) danas je službeno predstavila novu verziju svoje službene iOS aplikacije, a prvi put je dodana i podrška za Android platformu.Ovo je nastavak ulaganja i praćenja aktualnih svjetskih trendova u online uslugama koje ZL Zadar nudi za što bolju informiranost za korisnike svojih usluga.

Uz brojne novosti i kompletan redizajn korisnicima je dodana tražena mogućnost da planiranje putovanja započnu na vlastitom mobilnom uređaju, neovisno o svojoj lokaciji.

Novi prošireni sadržaj donosi informacije o redu i status letenja u realnom vremenu, informacije i kartu destinacija na koje se može letjeti iz Zadra, kartu zračne luke s korisnim informacijama, navigaciju od / do zračne luke, raspored autobusnih linija, konverter valuta, detaljnu vremensku prognozu s 30-dnevnim pregledom povijesti vremenskih prilika, pregled Duty free shop posebnih ponuda, kao i ponudu GAT (VIP) terminala. Objavljuju se i vijesti iz zračne luke, moguće je "pogledati" na pistu kroz web real time web kamere, obaviti online check-in te dobiti informacije i kontakte Rent a Car i Taxija, a aplikacija će i izračunati cijenu parkinga te zapamtiti parkirno mjesto.

Posebno ističemo opciju "Moji letovi" koja ima centralizirano mjesto u aplikaciji te sakuplja sve informacije o vašim odabranim letovima, od promjene statusa leta do izmjena u redu letenja. Korisnici automatski budu obaviješteni na sučelju svog mobilnog uređaja, o svakoj relevantnoj promjeni putem push notifikacija.

Prva inačica aplikacije aktivna je od 2012. i do sada je preuzeta na preko 6000 uređaja. U novom izdanju kompletno je redizajnirana i prilagođena novim standardima te omogućuje još jednostavnije snalaženje prije, tijekom i nakon putovanja.

"Drago nam je, da smo dodatkom Android aplikacije u ponudu bitno proširili potencijalni broj korisnika aplikacije, te im pružili mnoštvo informacija u zaista korisnom obliku. Namjera nam je sustavno pratiti tehnologiju i raditi na stalnom poboljšanju i proširenju ponude IT usluga usmjerenih prema korisnicima i putnicima." kazao nam je Edio Bilaver voditelj tehničke službe zračne luke Zadar, zadužene i za planiranje aplikacije.

Aplikacije je za Zračnu luku Zadar izradila tvrtka Futuro internet studio iz Zadra.

Zračna luka Zadar aplikacija je dostupna za preuzimanje u Apple App Store-u i Google Play Store-u.Arhiva vijesti