Poljski Eurolot odvest će Hrvate na Europsko prvenstvo

Iz Zadra, Splita i Dubrovnika u Poljsku za dva sata

Poljski Eurolot odvest će Hrvate na Europsko prvenstvo

Poljska zrakoplovna kompanija Eurolot će otvoriti nove izravne zračne linije između Hrvatske i Poljske u lipnju. Ovo je dobra vijest za fanove koji planiraju doći do Europskog nogometnog prvenstva: prijevoznik ih potiče, u stvari, s atraktivnim cijenama i bez dodatne naknade za prtljagu. Prvi avion iz Zadra i Dubrovnika za Varšavu i Krakov će poletjeti u subotu, 9. lipnja. Počevši od četvrtka, 7. lipnja, također može se letjeti od Splita do Varšave.

Sezonski letovi iz Zadra za Varšavu, i od Dubrovnika do Krakova održati će se u subotu. Počevši od 23. lipnja, putnici će također moći letjeti iz Zadra za Gdansk. Polasci su planirani jednom tjedno, subotom. Eurolot će također preuzeti putnike iz Splita do Varšave, četvrtkom. Nove veze uvelike će smanjiti vrijeme potrebno za putovanje u Poljsku. Letovi na odabranim linijama traju oko dva sata. Aviokarte se mogu rezervirati preko prijevoznika na web stranici www.eurolot.com

Zračna linija za Hrvatsku također bi trebala zadovoljiti potrebe poljskih turista koji posjećuju Dalmaciju u velikom broju tijekom ljeta. "Letovi između Hrvatske i Poljske planirani su na takav način da omoguće navijačima da dođu do Eura 2012 brzo i udobno. Nadamo se da će izravne veze sa dalmatinske obale zadovoljit poljske turiste", rekao je Mariusz Dąbrowski, predsjednik Uprave Eurolot SA. Raspored letenja u lipnju također uključuje i posebne veze između gradova domaćina Europskog prvenstva koji su namijenjeni posebno za fanove i odgovara rasporedu turnira.

Ulaznice koje će biti ponuđene imati će primamljivu cijenu: najjeftiniji letovi u Poljskoj počinju od 48 EUR, djeca do 2 godine lete bez naknade, a tu je i 50 posto popusta za mlađe od 18 godina starosti. Eurolot ne naplaćuje dodatne pristojbe za prtljagu. Svaki putnik može nositi jednu stavku koja teži do 20 kg i 6 kg ručne prtljage. "Putnici se ne moraju bojati skrivenih troškova. Štoviše, za razliku od low-cost prijevoznika, kombiniramo niske cijene sa udobnim putovanjem, rekao je Dąbrowski.

U svibnju, tri od osam novih zrakoplova Bombardier Q400NextGen po nalogu prijevoznika pridružio se floti Eurolota. Ovo je najnoviji putnički zrakoplov kanadskog proizvođača koji nudi tišinu unutar putničke kabine, udobna sjedala te veće pretince za ručnu prtljagu. Ova investicija omogućuje nam da se možemo pohvaliti jednom od najmodernijih flota u Europi ", kaže g. Dąbrowski.

***
Eurolot je jedan od najdinamičnijih zrakoplovnih kompanija u srednjoj Europi. Tvrtka je osnovana 1996 godine, za prijevoz putnika PLL LOT. Dana 1. srpnja 2011, zrakoplovna kompanija otvorila je svoje zračne veze između velikih regionalnih zračnih luka u Poljskoj. Tijekom ove sezone, Eurolot će otvoriti čak šesnaest novih stranih destinacijama, kao dio svoje vlastite mreže.

Kontakt za medije:
media@eurolot.com


Arhiva vijesti