Povijesnih milijun putnika u ovoj godini obilježeno dočekom milijunte putnice

Povijesnih milijun putnika u ovoj godini obilježeno dočekom milijunte putnice

Zračna luka Zadar obilježila je danas izniman rezultat. Po prvi put u svojoj 54 godine dugoj povijesti u zadarskoj zračnoj luci opslužen je milijunti putnik. To se dogodilo na dolaznom letu Ryanaira FR6464 iz Bruxellesa, a sretna putnica bila je Julie Fisser, 26 godišnja Belgijanka.

Tom prigodom direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić sretnoj putnici uručio je prigodne darove i 2 povratne karte prema odredištu po izboru iz Zadra. Čestitajući putnici direktor Klišmanić je istaknuo važnost sezone 2022. godine koja je prijelomna u poslovanju Zračne luke Zadar.

„Milijun putnika, i to po prvi put, i to baš ove 2022. godine, nakon Covid krize, velikog pada prometa i teškog oporavka, nije nam se dogodio slučajno. U sljedećim godinama siguran sam slijede nam velike stvari, ne samo po pitanju povećanja prometa, već i po projektima koji će uslijediti. Zahvalio bih ovom prigodom i svim djelatnicima Zračne luke Zadar koji su zaista najzaslužniji za ovakav rezultat“ – rekao je direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić.

Inače, prigodnoj svečanosti nazočili su župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonačelnik Zadra Branko Dukić i predstavnici TZ grada Zadra i županije.


Arhiva vijesti