Prijevoznik Ryanair, 14. sječnja objavio novu liniju za Edinburgh

Prijevoznik Ryanair, 14. sječnja objavio novu liniju za Edinburgh

NOVA RYANAIR-OVA LINIJA IZ ZADRA ZA EDINBURGH

JEDNOSMJERNA KARTA UKLJUČUJUĆI SVE TAKSE I DAVANJA SAMO 28 EURA!

Ryanair, europski najveći niskotarifni prijevoznik, danas (14. siječnja) objavljuje da od 1. travnja 2009. godine uvodi novu liniju koja će ići dva puta tjedno i to Zadar-Edinburgh koji je glavni grad Škotske. Karte za novu destinaciju u prodaji su od danas, te će na ovaj način putnici izbjegći visoke cijene i kompanije opterećene cijenom goriva te će se osigurati Ryanair-ova zagarantirana niska cijena.

Ryanair već ima dvije linije iz Zadra, i to prema Dublinu i Stanstedu, te se planira da će kroz ovu godinu prevesti preko 65.000 putnika kroz Zračnu luku Zadar.

Ryanair-ov Manager za Prodaju i Marketing, gosp. John Booty je rekao:

«Ryanair je oduševljen što je dobio priliku da poveća broj destinacija prema Zadru dodajući Edinburgh na listu destinacija u 2009. godinu. Trenutna situacija sa Eurom naspram britanske Funte, daje nam naslutiti da ćemo vidjeti više turista koji idu prema Zadru, a vođeni činjenicom da Ryanair garantira najniže cijene i najbolju uslugu, turist sigurno nemože izgubiti!

Ryanair je Europski, financijski najsigurniji avioprijevoznik koji može garantirati da će uvijek biti u funkciji kada god se odlučite letjeti; zašto riskirati propušten vikend, godišnji odmor ili važnu poslovnu obavezu!

Ovo je uistinu jedna odlična ponuda koja je otvorena do srijede, 21. siječnja do ponoći. Potražnja će biti velika i naš savjet putnicima je da rezerviraju svoj let još danas na web stranici www.ryanair.com te se potrudite da ne propustite ovu priliku.»

Za ostale informacije molimo Vas obratite se:

gosp. John Booty na br. tel. 00353 1508 1789Arhiva vijesti