RASPRODAJA KARATA PO €5 OVOG VIKENDA

Letite za samo €5 na više od 500 linija u studenom

Ryanair, omiljena svjetska aviokompanija objavljuje da će 14. listopada u ponoći pustiti u prodaju 1 milijun karata po cijeni od 5€ za putovanja utorkom, srijedom i četvrtkom u mjesecu studenom. Ove „all in" niskotarifne karte će biti dostupne samo ovog vikenda i to za više od 500 Ryanair-ovih ruta diljem Europe, ali moraju biti rezervirane na www.ryanair.com do ponedjeljka u ponoći (18. Listopada).

Ove karte za 5€ uključuju sve takse i pristojbe pa putnici koji žele izbjeći diskrecijske troškove plaćajući sa MasterCard Prepaid karticom, putujući samo sa ručnom prtljagom i bez pogodnosti prioritetnog ukrcaja, mogu rezervirati karte, napraviti check-in online i letjeti po cijeni od 5€.

Stephen McNamara iz Ryanaira:

„Samo Ryanair prodaje karte po najnižim cijenama koje garantirano nisu opterećene cijenom goriva. Uz najniže cijene, Ryanair ima najtočnije vrijeme slijetanja i polijetanja u Europi na svih svojih 1200 linija. Ovog vikenda putnici mogu rezervirati naše karte po cijeni od 5€ za putovanja na više od 500 destinacija diljem Europe u studenom. Ova sjedala mogu biti rezervirana samo do ponedjeljka u ponoći (18. listopada), te smo sigurni da će biti rasprodana vrlo brzo, te stoga požurujemo putnike da ih rezerviraju na www.ryanair.com prije nego se rasprodaju.

Za više informacija molimo Vas da kontaktirate:

Stephen Mcnamara - Ryanair

Tel: 00353 1 812 1212

Joe Carmody - Edelman

Tel: 00 353 1 678 9333


Arhiva vijesti