Ryanair i Maxroam smanjuju roaming troškove do 70%

Ryanair, omiljeni svjetski avioprijevoznik, danas (30.kolovoza) objavljuje da će smanjiti cijenu roaminga za mobilne telefone do 70%, jer je pokrenuto novo partnerstvo sa Maxroam-om, niskotarifnim pružateljem roaming usluga.

Ryanairovih 73 milijuna putnika mogu značajno smanjiti troškove odlazećih i dolazećih poziva, tekstualnih poruka/SMS te mobilnog prijenosa podataka kupnjom Maxroam SIM kartice. Ova kartica će omogućiti jedinstvenu cijenu u 43 zemlje diljem Europe uz nisku cijenu od 9c po minuti za dolazeće pozive, 39c za odlazeće pozive, besplatno primanje tekstualnih/SMS poruka i 12c za slanje standardnih tekstualnih/SMS poruka.

Ryanairovi putnici mogu kupiti „roaming paket" koji uključuje telefon, SIM karticu i 10€ kredita na SIM kartici za samo 29€ na Ryanair.com. Maxroam SIM kartica se može koristiti u cijelom svijetu (u standardnom GSM mobilnom aparatu) dok su SIM kartice za iPad i iPhone također dostupne i omogućavaju svim putnicima da uštede još više sa Ryanair-om.

Sinenad Finn iz Ryanaira poručuje:

„ Samo Ryanair nudi najniže cijene u Europi i najbolji korisnički servis te putnici mogu sada nastaviti sa uštedama svaki put kada koriste mobilni telefon u inozemstvu. Ryanair i Maxroam su dogovorili da smanje cijene roaming usluga za 70% kako bi osigurali putnicima kontakt sa svojim uredom, razgovarati o izležavanju na sunčanoj plaži, ili pitati mamu i tatu da pošalju još novca za provod."

Kieran Sexton, Maxroam-ov direktor prodaje poručuje:

„Zadovoljstvo nam je objaviti ovaj ugovor kojim nudimo Maxroam na Ryanair.com. To je idealna platforma za Maxroam da pruži posjetiteljima visokokvalitetnu niskotarifnu roaming uslugu kada putuju u inozemstvo i da izbjegnu šok primajući bezobrazno visoke račune kada dođu kući."

Objašnjenje slike:

Dolazeći sa punim kolicima uštede Maxroam-ov direktor prodaje Kieran Sexton i Sinead Finn iz Ryanair-a, na pokretanje novog mobilnog roaming servisa koji će smanjiti roaming naknade do 70%. Ove uštede su sada dostupne na Ryanair-om stranicama na www.ryanair.com

Za više informacija:

Joe Carmody Daniel De Carvalho Fiona.hyland@maxroam.com

Edelman Ryanair Ltd MAXROAM

Tel. +353-1-6789333 Tel: +353-1-8121212 + 353 87 6850 916

Maxroam Ltd.

Maxroam je sveobuhvatni globalni komunikacijski servis koji je razvijen da smanji kompleksnost kada se putuje sa mobilnim uređajima. Mi možemo ponuditi roaming usluge koje su do 70% jeftinije nego one domaćih operatora, uklanjajući tako strah prilikom korištenja mobilnog telefona u inozemstvu. Također nudimo i niz mobilnog pribora za putovanja u našoj web trgovini. Imamo partnerske ugovore sa nizom prvoklasnih operatera osiguravajući vrhunsku kvalitetu glasovnih poziva i SMS poruka u više od 230 zemalja te mobilnog prijenosa podataka u više od 200 zemalja.


Arhiva vijesti