Ryanair najavio novu liniju Zadar – Manchester

Ryanair, omiljena europska niskotarifna zrakoplovna kompanija je danas (23. siječnja) objavila novu liniju kojom povezuje Zadar s Manchesterom (od 4. travnja 2014.), za koju se predviđa da će prevesti više od 30.000 putnika tijekom 2014. Godine. Let prema Manchesteru je planiran dva puta tjedno (ponedjeljak i petak) s time da nova linija kreće od travnja 2014 godine, pri čemu je prodaja već dostupna na www.ryanair.com.

Ryanair će proslaviti svoju novu liniju plasiranjem karata po cijenama već od 17,99 € za putovanja diljem Europe i to sljedećim danima tijekom veljače i ožujka: ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak, a koje su dostupne za prodaju do kraja dana 27. siječnja 2014. (ponedjeljak).

John Alborante iz Ryanaira je rekao:

„ Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje novu liniju kojm povezuje Zračnu luku Zadar s Manchesterom, a koja započinje 4. travnja 2014. Letovi na ovoj liniji će se održavati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Putnici iz Hrvatske te svi posjetitelji Hrvatske sada mogu pobijediti recesiju izbjegavanjem visokih cijena ostalih zrakoplovnih kompanija i visokih naknada troškova goriva na način da koriste Ryanairove usluge prijevoza po izrazito pristupačnim cijenama i garancijom da se neće biti terećeni za naknade troškova goriva prema Manchesteru. Ryanairovih 30.000 putnika će održati 30* povezanih radnih mjesta na Zračnoj luci Zadar.

Kako bismo proslavili novu liniju, Ryanair će plairati karte po cijenama počevši od 17,99 € za putovanja diljem Europe tijekom veljače i ožujka, koje su dostupne zaprodaju do ponoći 27. siječnja. S obzirom da se karte po ovako pristupačnim cijenama razgrabe izrazito brzo, pozivamo putnike da osiguraju svoje karte čim prije na www.ryanair.com.

* ACI potvrđuje da ostvarenje 1 milijuna prevezenih putnika povlači do 1.000 radnih mjesta vanjskih i povezanih poslova

Za dodatne infromacije molimo kontaktirati:

Robin Kiely

Ryanair LTD

Tel: +353-1-81251212

press@ryanair.com

John Alborante

Sales&Marketing Manager

Italy, Greece and Croatia

Ryanair LTD

Tel: +353-1-5081791

alborantej@ryanair.comArhiva vijesti