Ryanair objavljuje novu liniju iz Zadra za Bari

Ryanair objavljuje novu liniju iz Zadra za Bari

RYANAIR OBJAVLJUJE NOVU LINIJU IZ ZADRA ZA BARI


1 milijun letova po cijeni od € 5


Ryanair, najveća europska niskotarifna aviokompanija, danas (10. ožujka) objavljuje novu liniju iz Zadra za Bari, u regiji Puglia, i to 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Nova linija (Ryanairova 11 linija iz Zadra) krenuti će 1. lipnja 2010. i povezivati će Dalmaciju sa južnom Italijom.

Melissa Corrigan iz Ryanair-a kaže:
"Mi smo oduševljeni pokretanjem naše nove linije za Bari, samo tjedan dana nakon objave uvođenja nove linije za Bremen. Ovo će biti druga niskotarifna linija za Italiju, uz postojeću liniju za Pisu.

„Ryanair će nastaviti rasti dok druge aviokompanije povlače svoje linije, smanjuju kapacitete i ostvaruju značajne gubitke. Kako putnici postaju sve više osjetljivi na cijene, Ryanair će nastaviti rasti tako da će sve više putnika moći iskoristiti prednost naših zajamčeno najnižih cijena koje nisu opterećene cijenom goriva. Hrvatski putnici/posjetioci mogu birati između 11 uzbudljivih destinacija diljem Europe uključujući Veliku Britaniju, Njemačku i Belgiju."


"Da bismo proslavili novu liniju između Zadra i Bremena, Ryanair nudi 1 milijun karata po cijeni od € 5* za putovanja diljem naše Europske mreže, koje su dostupne za rezervaciju na www.ryanair.com do 11. ožujka (četvrtak) do 00:00. Sigurni smo da će ove karte biti rasprodane vrlo brzo pa predlažemo svim putnicima da ih rezerviraju odmah!"


* Uvjete i odredbe se primjenjuju.

Raspored:

Datum uvođenja linije: 01. lipnja 2010.

Zadar - Bari : 18:05-19:35 utorkom i subotom

Bari-Zadar: 16:10-17:40 utorkom i subotom

Za više informacija:
Melisa Corrigan - Ryanair

Tel: 00353 15081791

Ryanair je najomiljeniji avioprijevoznik u svijetu sa 40 baza i više od 1000 niskotarifnih ruta diljem 26 zemalja, koji povezuje 152 destinacije. Ryanair upravlja flotom od 224 nova zrakoplova Boeing 737-800 sa čvrstim narudžbama za 90 novih zrakoplova (prije nego je uzeta u obzir planirana prodaja), koji će biti isporučeni u idućih 2,5 godina. Ryanair trenutno ima tim od preko 7.000 ljudi i očekuje se da prevezu oko 73 milijuna putnika u tekućoj godini.Arhiva vijesti