Ryanair objavljuje novu liniju iz Zadra za Karlsruhe (Baden)

Ryanair objavljuje novu liniju iz Zadra za Karlsruhe (Baden)

Ryanair, najveća europska niskotarifna aviokompanija, danas (25. listopada) objavljuje uvođenje nove linije iz Zadra za Karlsruhe, (ukupno osmu destinaciju) u jugozapadnoj Njemačkoj. Linija će ići dva puta tjedno (srijedom i nedjeljom) od 28. ožujka 2012. godine.

Ryanir je proslavio novu liniju za Zadar na način da je dao u prodaju milijun karata po cijeni od 9,99 Eura za putovanje po Europi tijekom studenog, prosinca i siječnja. Navedene karte mogu se rezervirati najkasnije do ponoći 27. listopada. Prodaja karata Ryanairove nove linije za Karslruhe počinje sutra, 26. listopada i to na stranici www.ryanair.com

Melissa Corrigan iz Ryanair-a kaže:

"Mi smo oduševljeni pokretanjem još jedne nove niskotarifne linije za Zadar, najviše iz razloga ojačavanja hrvatskog turizma. Posjetitelji i hrvatski putnici mogu potući krizu birajući još niže cijene i nove uzbudljive linije u Njemačkoj.

"Da bismo proslavili novu liniju, Ryanair nudi 1 milijun karata po cijeni od € 9,99 za putovanja diljem naše Europske mreže tijekom studenog, prosinca i siječnja. Ove karte dostupne su za rezervaciju na www.ryanair.com do 27. listopada (četvrtak) do 00:00. Sigurni smo da će ove karte biti rasprodane vrlo brzo pa predlažemo svim putnicima da ih rezerviraju odmah!"

Za više informacija:
Stephen McNamara, Melisa Corrigan - Ryanair Ryanair Ltd Ryanair Ltd

Tel: +353-1-8121212 Tel: +353-1-5081791

Ryanair je najomiljeniji avioprijevoznik u svijetu sa preko 1500 dnevnih letova iz 47 baza.

Ryanair upravlja flotom od 275 nova zrakoplova Boeing 737-800 sa čvrstim narudžbama za 37 novih zrakoplovakoji će biti isporučeni iduće godine. Ryanair trenutno ima tim od preko 8.500 ljudi i očekuje se da prevezu oko 75 milijuna putnika u tekućoj godini.Arhiva vijesti