Ryanair objavljuje novu liniju iz Zadra za Pisu

Press konferencija

04. ožujka 2009. godine

RYANAIR OBJAVLJUJE NOVU LINIJU IZ ZADRA ZA PISU

CIJENA KARTE VEĆ OD 19€

RYANAIR, najveći europski niskotarifni prijevoznik, danas ( 04. ožujka) objavljuje svoju petu liniju sa Zračne luke Zadar. Od 05. lipnja RYANAIR će nuditi letove dva puta tjedno ( ponedjeljkom i petkom) za Pisu, povezujući tako Dalmaciju sa Toskanom.

Uz postojeće linije te sa ovom novom linijom Ryanair će za Zadar, u ovoj godini prevesti preko 90.000 putnika .

U Ryanair-u kažu:

'' Oduševljeni smo što će nova linija za Pisu biti objavljena tako brzo nakon objave linija za Edinburgh i Stockholm. Ryanair već ima četiri nisko tarifne linije iz Zadra i to za Dublin, London – Stansted, Edinburg i Stockholm-Skvasta, a za koje se karte mogu rezervirati na www.ryanair.com, danas po cijeni od samo 4€ u jednom smjeru ( uključujući sve takse i davanja).

Također sa zadovoljstvom ističemo da je Ryanair jedina aviokompanija koja ima direktnu liniju iz Zadra za Italiju i koja time povezuje Dalmaciju sa talijanskom regijom Toscana i šire.

Ryanair će nastaviti razvijati nove linije uz reduciranje kapaciteta. S tim što putnici postaju sve osjetljiviji na rastuće cijene, Ryanair će se nastaviti razvijati tako da sve više putnika može imati Ryanair-ovu garanciju najnižih cijena i neopterećeni cijenom goriva.

Kako bi proslavili našu petu liniju za Pisu, Ryanair nudi mjesta na ovoj novoj liniji već od 19€ u jednom smjeru. Ova mjesta će biti brzo rasprodane , a mogu se rezervirati na www.ryanair.com, do ponoći 12-og ožujka.

Za sve ostale informacije molimo Vas obratite se:

Gđa. Viviani Alessia, na broj telefona: 0039 334 3973528

Ryanir je Europska najveća niskotarifna avio kompanija sa 31 bazom i preko 825 niskotarifnih linija u 26 zemalja, koje povezuju 144 destinacije. Do kraja ožujka 2009. godine Ryanair će raspolagati flotom od 195 novih zrakoplova tipa Boeing 737-800, te je naručio još 70 novih zrakoplova koji će biti isporučeni u slijedeće 4 godine. Ryanair trenutno zapošljava tim od preko 6.000 ljudi i očekuje da će u 2009. godini prevesti približno 67 miliona putnika.Arhiva vijesti