Ryanair od 1. srpnja ponovno leti za Zadar

Ryanair od 1. srpnja ponovno leti za Zadar

Linije su: Beč, Berlin, Bruxelles, Stuttgart, Prag, Poznan, Köln, Dusseldorf, Karlsruhe, Bergamo

Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, danas 09. lipnja objavljuje ponovno uspostavljanje 10 linija iz / za Zadar s početkom od 01. srpnja, a u sklopu ljetnog reda letenja 2020. Budući da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, Ryanair ovime potiče turiste da počnu planirati svoje ljetne odmore, a kako bismo proslavili činjenicu da je Europa nadmašila jednu od najvećih kriza ikad. Sve detalje o linijama, odredištima i vremenima polaska/dolaska možete pronaći na stranici www.Ryanair.com.

Europljani se sada mogu veseliti povoljnim ljetovanjima u Hrvatskoj i uživati u suncu i prekrasnim plažama na omiljenim ljetnim odredištima, dok Hrvatski putnici već mogu ostvariti toliko željeni odmor bez obzira kod kuće ili u inozemstvu.

Ryanair se raduje što će dovođenje turista pomoći razvoju regionalnoga gospodarstva na koje se oslanjaju tisuće radnih mjesta. Kako bismo proslavili ukidanje putničkih restrikcija, Ryanair je pokrenuo rasprodaju putničkih karata od samo €23.99 eura, za putovanja u srpnju 2020., koja se moraju rezervirati do četvrtka, 11.06. u ponoć na internetskoj stranici www.Ryanair.com.

Ryanair’s Olga Pawlonka – Voditeljica prodaje i marketinga za Jugoistočnu Europu je rekla:

“Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje ponovnu uspostavu 10 linija iz/za Zadar, s početkom 1.srpnja 2020., u sklopu ljetnog reda letenja. Posebno nas raduje što ćemo ponovno okupiti prijatelje i obitelji, te dovođenje tisuća turista koji će pomoći razvoju regionalnoga gospodarstva i očuvanju brojnih radnih mjesta. Ovo je također prilika za one putnike kojima su zbog ograničenja putovanja otkazani proljetni letovi da iskoriste svoje Ryanair vaučere i rezerviraju svoja putovanja.
Kako bismo proslavili ukidanje putničkih restrikcija i ponovno uvođenje 10 linija za Zadar, Ryanair je pokrenuo rasprodaju putničkih karata od samo €23.99 eura, za putovanja u srpnju 2020., koja se moraju rezervirati do četvrtka, 11.06. u ponoć. Ove nevjerojatno jeftine aviokarte biti vrlo brzo razgrabljene, zato požurite i logirajte se na www.Ryanair.com kako ne bi propustili ovu priliku.“

Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar je rekao:

„S veseljem dočekujemo ponovnu uspostavu letova Ryanaira za Zadar. Ove godine Zadar spaja sa 10 destinacija kojima će se našim dragim gostima približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske. Predivna priroda, zdrava hrana i nezaboravne uspomene je ono što će svaki naš posjetitelj pronaći u zadarskoj regiji. Veselimo se vašem dolasku!“
  • Više o Ryanairovim putničkim informacijama posjetite stranicu ovdje.
  • Više o Ryanairovim zdravstvenim uputama za vrijeme leta doznajte na stranici ovdje.

Arhiva vijesti