Ryanair prodaje 1 000 000 karata po cijeni od 8 Eur

Letite za samo 8 EUR u više od 500 destinacija u studenom

Ryanair, omiljena svjetska aviokompanija objavljuje da će 04. listopada u ponoći pustiti u prodaju 1 milijun karata po cijeni od 8€ za putovanja utorkom, srijedom i četvrtkom u studenom. Ove „all in" niskotarifne karte će biti dostupne za više od 500 Ryanair-ovih ruta diljem Europe, ali moraju biti rezervirane na www.ryanair.com do četvrtka u ponoći (07.listopada).

Ove karte za 8€ uključuju sve takse i pristojbe pa putnici koji žele izbjeći diskrecijske troškove plaćajući sa MasterCard Prepaid karticom, putujući samo sa ručnom prtljagom i bez pogodnosti prioritetnog ukrcaja, mogu rezervirati karte, napraviti check-in online i letjeti po cijeni od 8€.

Stephen McNamara iz Ryanaira:

„Samo Ryanair prodaje karte po najnižim cijenama koje garantirano nisu opterećene cijenom goriva. Uz najniže cijene, Ryanair ima najtočnije vrijeme slijetanja i polijetanja u Europi. Danas od ponoći putnici mogu rezervirati naše karte po cijeni od 8€ za putovanja na više od 500 destinacija diljem Europe u studenom. Ova sjedala mogu biti rezervirana samo do četvrtka u ponoći (07. listopada), te smo sigurni da će biti rasprodana vrlo brzo, te stoga požurujemo putnike da ih rezerviraju na www.ryanair.com prije nego se rasprodaju.

Za više informacija molimo Vas da kontaktirate:

Stephen McNamara

Ryanair Ltd.

Tel: +353-1-8121212

Joe Carmody

Edelman Ireland

Tel: +353-1-6789 333


Arhiva vijesti