Ryanair pušta u prodaju milijun besplatih sjedala

Ryanair pušta u prodaju milijun besplatih sjedala

RYANAIR PUŠTA U PRODAJU MILIJUN BESPLATIH SJEDALA AKCIJOM

DA EUROPI" NA PUTOVANJA U LISTOPADU I STUDENOM

Ryanair, najveća europska niskotarifna kompanija, danas 2. rujna, pušta u prodaju 1 milijun „DA EUROPI" besplatnih sjedala za putovanja u listopadu i studenom pozivajući irske putnike da glasaju za „DA EUROPI" 2. listopada. Ova besplatna sjedala su dostupna za više od 500 velikih ruta diljem Europe, ali moraju biti rezervirani na www.ryanair.com prije ponoći (24:00) u četvrtak 03. rujna 2009.

Ryanairova „DA EUROPI" besplatna sjedala uključuju sve takse i pristojbe, pa putnici koji odluče izbjeći plaćanje za diskrecijske usluge plaćajući sa Visa Electron karticom, mogu putovati samo sa ručnom prtljagom i bez prethodnog prioritetnog ukrcaja potpuno besplatno.

Stephen McNamara iz Ryanaira kaže:

„Ryanair požuruje irske građane da glasaju „DA EUROPI" 2. listopada, puštajući 1 milijun besplatnih sjedala kako bi podsjetio sve putnike da je EU otvorila put za Ryanair da uvede niske tarife - oslobađajući tako irske putnike od državne monopolističke visokotarifne kompanije, Aer Lignus.

Ryanair je preuzeo vodstvo nad visokotarifnim avio kompanijama diljem Europe, pružajući niske cijene potrošačima iz 26 zemalja. Akcija „DA EUROPI" omogućuje besplatna sjedala na više od 500 eurposkih destinacija za putovanja u listopadu i studenom. Sjedala se mogu rezervirati do četvrtka 03.rujna do 24h, ali je sigurno da će biti rasprodana prije. Molimo putnike da svoja sjedala rezerviraju na www.ryanair.com prije nego se rasprodaju."

Četvrtak, 3. rujna 2009.

Za više informacija molimo Vas obtatite se:

Stephen McNamara Pauline McAlester


Arhiva vijesti