Ryanair slavi obljetnicu uvođenja linija iz Zadra za Dusseldorf i Frankfurt

RYANAIR SLAVI PRVU OBLJETNICU UVOĐENJA LINIJA IZ ZADRA ZA DUSSELDORF (WEEZE) I FRANKFURT (HANN)

Letovi već za 9 €*

Ryanair, omiljena svjetska aviokompanija, danas (06. srpnja) slavi prvu obljetnicu uvođenja linija iz Zadra za Frankfurt (Hann) i Dusseldorf (Weeze).

Mellisa Corrigan iz Ryanaira kaže:

„Oduševljeni smo slavljem prve obljetnice uvođenja linija iz Zadra za Frankfurt (Hann) i Dusseldorf (Weeze) na kojima smo do sada prevezli gotovo 13.000 putnika na svakoj liniji. Ryanair će nastaviti rasti dok druge aviokompanije povlače svoje linije, smanjuju kapacitete i ostvaruju značajne gubitke. Kako putnici postaju sve osjetljiviji na cijene, Ryanair će nastaviti rasti, te će više putnika moći osjetiti pogodnosti naših garantirano najnižih cijena koje nisu opterećene cijenom goriva. Zadarski putnici/posjetioci mogu sada birati između 11 uzbudljivih destinacija diljem Europe ovog ljeta uključujući Veliku Britaniju, Njemačku i Belgiju."

„Kako bi proslavili ovu važnu obljetnicu, Ryanair nudi sjedala po cijeni od 9€ za putovanja diljem naše Europske mreže koje su jedino dostupne za rezervaciju na www.ryanair.com do ponoći u četvrtak (08. srpnja). Sigurni smo da će ove karte biti rasprodane vrlo brzo pa požurujemo sve putnike da ih rezerviraju odmah! "

* Uvjeti i odredbe se primjenjuju.

Za više informacija:
Melisa Corrigan - Ryanar

corriganm@ryanair.com

Tel: 00353 15081791

Ryanair je najomiljeniji avioprijevoznik u svijetu sa 43 baze i više od 1100 niskotarifnih ruta diljem 26 zemalja, koji povezuje 155 destinacije. Ryanair upravlja flotom od 250 nova zrakoplova Boeing 737-800 sa čvrstim narudžbama za 64 novih zrakoplova (prije nego je uzeta u obzir planirana prodaja), koji će biti isporučeni u iduće 2 godine. Ryanair trenutno ima tim od preko 7.000 ljudi i očekuje se da prevezu oko 73,5 milijuna putnika u tekućoj godini.Arhiva vijesti