Ryanair uvodi novu liniju iz zračne luke Zadar za East Midlands

Ryanair, najveća europska niskotarifna aviokompanija, danas (1. prosinca) objavljuje novu liniju (ovo je 9. međunarodna linija Ryanaira iz Zadra) iz Zračne luke Zadar za East Midlands i to 2 puta tjedno.

Ryanair slavi uvođenje nove linije iz Zadra za East Midlands puštajući u prodaju ograničeni broj karata po cijeni od € 37,99 i to u periodu od uvođenja linije do 3. kolovoza. Ove promotivne karte su dostupne za rezervaciju od sutra (2.prosinca) do ponoći u petak (11.prosinca). Rasprodaja karata za novu Ryanair-ovu liniju koja počinje sutra će se vršiti na internet tranici Ryanair-a www.ryanair.com.

Melissa Corrigan iz Ryanair-a kaže:

"Ryanair je oduševljen pokretanjem još jedne nove niskotarifne linije za Zadar, najviše iz razloga ojačavanja hrvatskog turizma. Posjetitelji i hrvatski putnici mogu potući krizu birajući još niže cijene i nove uzbudljive linije u Velikoj Britaniji.

"Da bismo proslavili novu liniju, Ryanair nudi veliki broj karata po cijeni od € 37,99 iz Zadra za East Midlands koje su dostupne za prodaju od sutra a vrijede za putovanja u srpnju i kolovozu. Ove karte dostupne su za rezervaciju nawww.ryanair.com do 11. prosinca (petak) do 00:00. Sigurni smo da će ove karte biti rasprodane vrlo brzo pa predlažemo svim putnicima da ih rezerviraju odmah!"

Za više informacija:
Stephen McNamara Melisa Corrigan - Ryanair Ryanair Ltd Ryanair Ltd

Tel: +353-1-8121212 Tel: +353-1-5081791

Ryanair je najomiljeniji avioprijevoznik u svijetu sa preko 1500 dnevnih letova iz 47 baza i više od 1300 destinacija iz 27 zemalja.

Ryanair upravlja flotom od 275 nova zrakoplova Boeing 737-800 sa čvrstim narudžbama za 37 novih zrakoplova koji će biti isporučeni iduće godine. Ryanair trenutno ima tim od preko 8.500 ljudi i očekuje se da će prevesti oko 75 milijuna putnika u tekućoj godini.Arhiva vijesti