Ryanair uvodi novu liniju za Oslo (Rygge)

Ryanair uvodi novu liniju za Oslo (Rygge)

RYANAIR UVODI NOVU LINIJU IZ ZRAČNE LUKE ZADAR ZA OSLO (RYGGE)

500,000 SJEDALA PO CIJENI OD 5 € - U JEDNOM SMJERU*

Ryanair, najveća europska niskotarifna aviokompanija, danas (16. prosinca) objavljuje novu liniju iz Zračne luke Zadar za Oslo (Rygge), devetu liniju koju Ryanair nudi iz Zadra te prvu liniju koja će povezivati Hrvatsku i Norvešku. Ryanair već ima linije iz Zadra za Englesku, Irsku, Švedsku, Njemačku i Italiju i Belgiju.

Ida Buonano iz Ryanaira kaže:

„Drago nam je da možemo objaviti našu novu liniju za Oslo (Rygge) iz Zadra, koja će omogućiti hrvatskim putnicima laku dostupnost Norveške, po zajamčeno najnižim cijenama bez opterećenja cijenom goriva. Nova linija će biti u funkciji dva puta tjedno (srijedom i nedjeljom) počevši od 31. ožujka 2010. Očekujemo veliku potražnju na ovoj liniji i očekujemo veliki broj putnika".

"Da bismo proslavili novu liniju iz Zadra za Oslo (Rygge), Ryanair nudi 500 000 karata po cijeni od €5* u jednom smjeru, uključujući aerodromske poreze i pristojbe. Ova ponuda završava u četvrtak u 24:00 17. prosinca! Molimo putnike da se prijavite na www.ryanair.com odmah, jer će karte po ovoj cijeni biti brzo rasprodane!"

* Podložno dostupnosti, uvjeti i odredbe se primjenjuju.

Karta u jednom smjeru uključuje poreze i pristojbeArhiva vijesti