Otvoren Zadar Airport Business Lounge

Otvoren Zadar Airport Business Lounge

U svibnju 2013. godine u Zračnoj luci Zadar je otvoren poslovni salon smješten u prostoru međunarodnog odlaska. Pomno dizajnerski uređen te suvremeno tehnološki opremljen, putnicima sada pruža mogućnost još ugodnijeg i opuštenijeg boravka na zračnoj luci.

Namjenjen je prvenstveno putnicima poslovne klase koji žele udobnost i odmak od aerodromske vreve dok čekaju vrijeme ukrcaja. Poslovni salon naziva „Zadar Airport Business Lounge“ kapaciteta je dvadeset sjedećih mjesta, a uz besplatan pristup internetu, satelitsku televiziju i različite magazine, pruža mogućnost neograničene konzumacije toplih i osvježavajućih napitaka, alkoholnih pića te raznovrsna slana i slatka jela, sve na bazi self-service posluživanja.

Pravo pristupa salonu imaju i putnici ekonomske klase koji su vlasnici posebnih statusnih kartica, a u planu je tijekom vremena omogućiti pristup i ostalim, tzv. walk-up putnicima koji izraze želju pristupiti salonu. Otvaranjem poslovnog salona Zračna luka Zadar je svakako podigla kvalitetu usluge na višu razinu i time nastavila svoj već prepoznati razvojni trend.


Arhiva vijesti