Od danas iz Zadra u London i s easyJetom

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je zrakoplovom easyJeta jutros sletjelo prvih 154 putnika na liniji iz Londona (Luton). Dolazak easyJeta kao jednog od vodećih europskih niskotarifnih prijevoznika iznimno je značajan u širenju ponude Zračne luke Zadar.

Riječ je o jednoj od najpopularnijih europskih zrakoplovnih kompanija. Godišnje preveze preko 73 milijuna putnika. Leti na 800 linija prema 130 aerodroma u 31 zemlji, a od danas s ponosom možemo reći da u svojoj ponudi ima i Zadar.

Zrakoplovima ove kompanije Zadar će od danas do 30.rujna biti povezan s Londonom, subotom i srijedom. Od 27. lipnja starta i linija za Milano, koja će Zadar povezivati s ovim talijanskim gradom tri puta tjedno.

Jutrošnji dolazak prvog zrakoplova easyJeta obilježen je tradicionalno atraktivnim vodenim topovima vatrogasne postrojbe Zračne luke Zadar, a nekoliko fotografija imate u prilogu.

Inače, Zračna luka Zadar u prva četiri mjeseca ove godine bilježi 24% više putnika u odnosu na isto razdoblje lani, dok u travnju povećanje iznosi 15%. Nadamo se da će dobrim brojkama pridonijeti i još jedna nova kompanija koja slijeće u poslijepodnevnim satima - Flybe koja će na liniji za London (Southend) letjeti do početka rujna.


Arhiva vijesti