Ryanair objavljuje novu liniju iz Zadra za Pisu

Ryanair objavljuje novu liniju iz Zadra za Pisu

Press konferencija

04. ožujka 2009. godine

RYANAIR OBJAVLJUJE NOVU LINIJU IZ ZADRA ZA PISU

CIJENA KARTE VEĆ OD 19€

RYANAIR, najveći europski niskotarifni prijevoznik, danas ( 04. ožujka) objavljuje svoju petu liniju sa Zračne luke Zadar. Od 05. lipnja RYANAIR će nuditi letove dva puta tjedno ( ponedjeljkom i petkom) za Pisu, povezujući tako Dalmaciju sa Toskanom.

Uz postojeće linije te sa ovom novom linijom Ryanair će za Zadar, u ovoj godini prevesti preko 90.000 putnika .

U Ryanair-u kažu:

'' Oduševljeni smo što će nova linija za Pisu biti objavljena tako brzo nakon objave linija za Edinburgh i Stockholm. Ryanair već ima četiri nisko tarifne linije iz Zadra i to za Dublin, London – Stansted, Edinburg i Stockholm-Skvasta, a za koje se karte mogu rezervirati na www.ryanair.com, danas po cijeni od samo 4€ u jednom smjeru ( uključujući sve takse i davanja).

Također sa zadovoljstvom ističemo da je Ryanair jedina aviokompanija koja ima direktnu liniju iz Zadra za Italiju i koja time povezuje Dalmaciju sa talijanskom regijom Toscana i šire.

Ryanair će nastaviti razvijati nove linije uz reduciranje kapaciteta. S tim što putnici postaju sve osjetljiviji na rastuće cijene, Ryanair će se nastaviti razvijati tako da sve više putnika može imati Ryanair-ovu garanciju najnižih cijena i neopterećeni cijenom goriva.

Kako bi proslavili našu petu liniju za Pisu, Ryanair nudi mjesta na ovoj novoj liniji već od 19€ u jednom smjeru. Ova mjesta će biti brzo rasprodane , a mogu se rezervirati na www.ryanair.com, do ponoći 12-og ožujka.

Za sve ostale informacije molimo Vas obratite se:

Gđa. Viviani Alessia, na broj telefona: 0039 334 3973528

Ryanir je Europska najveća niskotarifna avio kompanija sa 31 bazom i preko 825 niskotarifnih linija u 26 zemalja, koje povezuju 144 destinacije. Do kraja ožujka 2009. godine Ryanair će raspolagati flotom od 195 novih zrakoplova tipa Boeing 737-800, te je naručio još 70 novih zrakoplova koji će biti isporučeni u slijedeće 4 godine. Ryanair trenutno zapošljava tim od preko 6.000 ljudi i očekuje da će u 2009. godini prevesti približno 67 miliona putnika.Arhiva vijesti