Lufthansa uvela novu liniju dva puta tjedno za Frankfurt

Lufthansa uvela novu liniju dva puta tjedno za Frankfurt

Jedna od najvećih svjetskih zrakoplovnih kompanija Lufthansa danas je uspostavila liniju iz Frankfurta za Zadar. Nakon Munchena, riječ je o drugoj liniji ove kompanije prema Zračnoj luci Zadar i ukupno devetom odredištu Lufthansa Groupe. Od danas Zadar će dva puta tjedno biti povezan s Frankfurtom zrakoplovima Airbus A319, i to subotom i nedjeljom.

  • Subotom let LH1476 polazi iz Frankfurta u 10:25 i stiže u Zadar u 12:00 sati. Povratni let LH1477 kreće u 12:35 i stiže u Frankfurt u 14:15.
  • Nedjeljom isti broj leta kreće iz Frankfurta u 16:25 i stiže u 18:00 u Zadar. Povratni let je u 18:40 s dolaskom u Frankfurt u 20:20 sati.

Direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić izrazio je zadovoljstvo uspotavljenom suradnjom s Lufthansa Groupom:

„Iznimno nam je zadovoljstvo objaviti da je Zadar od danas povezan s Frankfurtom, inače jednim od najvećih svjetskih zrakoplovnih čvorišta. Činjenica da se to dogodilo upravo s Lufthansom također jednom od najvećih europskih i svjetskih kompanija čini nas iznimno ponosnima“.

Viši direktor prodaje Lufthansa Groupe za Srednju, Istočnu i Jugoistočnu Europu Peter Pullem tom prigodom je rekao:

„Vrlo smo ponosni što smo otvorili ovu novu rutu iz našeg najvećeg čvorišta u Frankfurtu, nudeći našim putnicima iz Hrvatske još više izbora u pogledu letova. Također ćemo od ovog mjeseca ponuditi dodatne frekvencije na našoj ruti od Municha do Zadra, pokazujući našu neprestanu posvećenost i širenje u regiji ".

Zahvaljujući novom Lufthansinom letu putnici iz Zadra imaju priliku putovati prema mnogim destinacijama u Europi i dalje prema atraktivnim destinacijama u Aziji kao što su Hong Kong, Bangkok, Singapore, Tokio i Seul, zatim u Africi za Casablancu, Tunis, Johannesburg u Južnoj Americi za Buenos Aires, Rio de Janeiro, Sao Paulo. Također i za atraktivna odredišta u Sjevernoj Americi New York, Washington, Chicago, San Francisco, Toronto.


Arhiva vijesti